'Lezen in de zomer is leuk'

'Lezen in de zomer is leuk'
10/06/2016

Op vrijdag 10 juni 2016 organiseerde kinderwerking Fabota/buurtwerk 't Lampeke een persmoment en boekpresentatie van het boek 'Lezen in de zomer is leuk'. Met dit boek staan we stil bij de term 'zomerverlies' en focussen we op het belang van speelse leesbevordering voor taalarme kinderen tijdens de  zomervakantie. We willen andere werkingen inspireren om hier ook (of verder) mee aan de slag te gaan.

Je kan het boek bij ons bestellen voor 8 euro/exemplaar (+ verzendingskosten) via bestelling@lampeke.be. Voor meer inhoudelijke informatie kan je terecht lezenindezomer@lampeke.be. Geniet ook even mee van enkele foto's van de boekpresentatie.

Extra materiaal online bij dit boek:

reisdagboekje: dit reisdagboekje kan je gebruiken met de kinderen en de ouders, die gebruik maken van een rugzakje. Het exemplaar online is een voorlopig exemplaar. We zijn de definitieve versie nog aan het afwerken.
het logo: gebruik dit logo maar zoals je wil.
rugzak-contract: Dit contractje kan je gebruiken als inspiratie voor een eigen contract tussen de ouders//kinderen, die een rugzakje meenemen naar huis en jouw organisatie.
 
Iets niet duidelijk? mail naar lezenindezomer@lampeke.be.
 
 
    Share