het spel 'Uit de boot'

Buurtwerk ’t Lampeke startte in 2010 met de ontwikkeling van het spel ‘Uit de boot’. Na een eerste proefuitgave werd het spel inhoudelijk en vormelijk herwerkt en verbeterd en in 2014 in een volledig nieuwe lay-out uitgegeven. Meer informatie over dit spel vind je in deze info-folder. Rond dit spel verscheen in april '14 ook een artikel in het tijdschrift 'Welwijs'. Je kan het hier lezen. Je kan het spel kopen via bestelling@lampeke.be.

‘Uit de boot’ is een spel dat kan gespeeld worden met groepen kinderen vanaf de leeftijd van 9 jaar. Het is zeer geschikt om te spelen binnen de klas, maar ook groepen kinderen binnen het jeugdwerk kunnen er mee aan de slag. Bij het spel hoort een utgebreide handleiding voor de spelbegeleiding. Het doel van het spel is om groepen kinderen een beter inzicht te leren krijgen in kansarmoede en sociale uitsluiting.

Je kan het spel kopen en zelf begeleiden met een groep kinderen. Eén spel kost 45 euro (zonder verzendingskosten). Bij het spel hoort een duidelijke uitleg voor de spelbegeleiding. Je kan het spel bestellen via info@lampeke.be of bellen naar 016 23 80 19. Het spel kan ook gehuurd worden aan 10 euro/spel. Per spel kan je telkens met 4-8 kinderen spelen, dus voor een groep van 24 kinderen heb je drie spelen nodig.

Wij bieden ook spelbegeleiding aan voor groepen kinderen en jongeren. Prijsafspraken hiervoor gebeuren i.f.v. de specifieke vraag. Neem hiervoor contact op met Jaak Seminck (jaak@lampeke.be) of Karin Nelissen (karin@lampeke.be). Je kan ook bellen naar 016 22 89 78.